Cursus “Puber in huis”

Stichting Welzijn Ouderkerk Nederlek organiseert i.s.m. Kwadraad de gratis cursus ‘Puber in Huis’. Veel ouders ervaren de puberteit als een uitdagende periode, waarin het opvoedspoor soms tijdelijk zoek is. Je pendelt als ouders heen en weer tussen begeleiden en loslaten? Waar doe je goed aan? En hoe ga je om met lastig gedrag, heftige emoties, social media, regels en verbieden, etc.

Tijdens de drie avonden bespreken we – o.l.v. Monique Albeda - de heftige veranderingen die pubers en hun ouders doormaken. We wisselen de prettige en lastige aspecten van opvoeden met elkaar uit en u ontvangt tips en tools hoe u uw kind kunt steunen en in gesprek blijft en besteden we aandacht aan het omgaan met grenzen en regels. De cursus bestaat uit 3 avonden (22 mei, 29 mei en 5 juni) en is van 19:30 tot 21:30 uur bij Stichting WON, Talmastraat 1 in Lekkerkerk (in de bibliotheek).

Aanmelden en/of meer informatie: info@stichtingwon.nl of 0180-522045.