BINGO! Ga ‘plandelen’ en speel zwerfie bingo!

Wist je dat als een kwart van de mensen iedere dag één stuk zwerfafval opraapt, er helemaal geen probleem zou zijn?

Daarom start Welzijn Krimpenerwaard een nieuw project: ‘Plandelen’.
‘Plandelen’ staat voor plastic (en zwerfafval) opruimen en wandelen.
In deze coronatijd is het belangrijk om naar buiten te blijven gaan! Maar wat jammer dat er in onze groene Krimpenerwaard nog zoveel zwerfafval ligt!  Daarom het project.... plandelen!

Welzijn Krimpenerwaard nodigt u uit om mee te doen! U kunt zelf met een plastic tas en plastic handschoen al aan de slag. Maar u kunt ook bij de welzijnsstichtingen materialen lenen zoals plastic handschoenen en/of een grijpstok, afvalzakken, en er is een container aanwezig om het afval in te doen. Maar alleen plastic afval(waaronder blikjes) mag ook in de gratis plastic zakken van de gemeente die wekelijks worden opgehaald!  Doet u mee?

wilt u samen met de kleinkinderen plandelen? U kunt dan ook de bingokaart gebruiken om spelenderwijs de omgeving schoon te maken. Voor de bingokaart..... klik hier