Gratis hulp bij uw belastingaangifte 2020

Vanaf 1 maart kunt u weer aangifte doen voor de inkomstenbelasting 2020. Voor velen een heel gedoe om de aangifte digitaal in te vullen. Wat mag je aftrekken? Heb ik recht op huur- en/of zorgtoeslag, krijg of betaal ik het juiste bedrag? Kan ik mijn vele medische kosten in mindering brengen?

WelZijn Krimpenerwaard, de Bibliotheek Krimpenerwaard, Humanitas en SchuldHulpMaatje bieden hulp aan inwoners uit de Krimpenerwaard. Vanaf 18 maart helpen deze organisaties inwoners gedurende drie weken op diverse data en locaties bij het invullen van de Inkomstenbelasting 2020. De beschikbare dagen en tijden kunt u telefonisch opvragen via WelZijn Krimpenerwaard via telefoonnummer 085 - 0662370.

U kunt gebruik maken van deze hulp als

•    u recht heeft op Zorgtoeslag;
•    u in de Krimpenerwaard woont;
•    het een eenvoudige belastingaangifte betreft.

U kunt een afspraak maken via WelZijn Krimpenerwaard

De hulp is gratis en wordt uitgevoerd door ervaren vrijwilligers. Het is wel nodig om vooraf een afspraak te maken. U kunt een afspraak maken via WelZijn Krimpenerwaard telefoonnummer 085 - 0662370. U krijgt dan van de medewerker te horen welke zaken u mee moet nemen naar de afspraak.