Stichting WON dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00-16.00 uur

De uitbraak van het coronavirus in Nederland betekent dat wij allemaal extra alert moeten zijn en maatregelen moeten treffen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Als welzijnsstichting volgen wij hierbij de centrale berichtgeving en richtlijnen van het RIVM.

In verband met deze richtlijnen hebben wij besloten om al onze diensten en activiteiten evenals de persoonlijke contacten tussen cliënt en medewerkers/vrijwilligers stil te leggen. Ook zullen de inloopspreekuren gesloten zijn.

Als welzijnsstichting zullen wij in deze periode wel telefonisch bereikbaar blijven op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur voor vragen en/of problemen. Belt u ons gerust als u vragen heeft of behoefte aan een praatje of luisterend oor.

Telefoon: 0180-522045
E-mail: info@stichtingwon.nl

Ten slotte vragen wij u ook om naar elkaar om te kijken indien mogelijk. Ouderen en/of kwetsbare buren kunnen uw hulp nodig hebben. Mocht u signalen opvangen die u graag wilt delen of onze hulp nodig hebben, dan horen wij dat graag.

Medewerkers en bestuur Stichting WON