Opening inloopspreekuren Welzijnspunt (deels) weer van start

Inloopspreekuren welzijnspunten vanaf 25 mei (deels) weer open!

Met ingang van 25 mei a.s. zullen de inloopspreekuren van de drie welzijnsstichtingen (m.u.v. Gouderak en Krimpen a/d Lek)  - op afspraak -  weer toegankelijk zijn. Zie ook het schema van de welzijnspunten onder het tabblad "Informatie".

Heeft u een vraag of wilt u hulp en daarbij persoonlijk geholpen worden, dan kunt u de welzijnsadviseurs weer bereiken via de  inloop-spreekuren. Wel verzoeken wij u vriendelijk om vooraf telefonisch een afspraak te maken om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Wij nemen de maatregelen van het RIVM daarbij in acht. Bent u ziek of heeft u corona-verschijnselen? Dan verzoeken wij u om thuis te blijven en alleen telefonisch contact te leggen!

Natuurlijk blijven wij  ook alle werkdagen - van 9.00 tot 12.30 uur - telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.