vrijwilliger(sinitiatieven) in coronatijd

Wilt u iets betekenen voor mensen die hulp nodig hebben i.v.m. het COVID-virus. Bijv. door een boodschap te doen, tijdelijk de hond uit te laten, een extra maaltijd te koken, een belmaatje te zijn of op andere wijze.

Stichting WON bundelt de initiatieven en zet deze op een speciale corona-pagina op haar website. Daarnaast houden wij zelf een overzicht bij van mensen die zich individueel aanmelden als vrijwilliger zodat hun gegevens i.v.m. de privacy niet zichtbaar zijn op de website. We koppelen deze vrijwilligers dan wanneer een hulpvraag bij ons binnen komt.

Wilt u beschikbaar zijn tijdens corona-tijd of wilt u ondersteuning om een project of initiatief op te zetten, neemt u gerust contact met ons op!