Klusjesdienst

Iedereen heeft weleens van die kleine klusjes in en om het huis die u zelf niet meer kunt doen. Bij onze welzijnsstichting zijn enthousiaste en handige vrijwilligers actief die u hierbij kunnen helpen.

Bij kleine klusjes kunt u denken aan het ophangen van een rolgordijn, lamp of schilderij, een deurbel repareren, een knellende deur bijwerken, een verstopte wastafel ontstoppen, de cv bijvullen, een scheefhangende lade of plank repareren, een kraanleertje vervangen, etc. Kleine ongemakken waar u graag bij geholpen wilt worden. Onder een "klusje" verstaan wij iets dat in een uurtje verholpen kan worden.

Mocht u materialen nodig hebben voor het klusje, dan zijn die voor eigen rekening.

Heeft u een klus(je) dat door onze vrijwilligers gedaan zou kunnen worden, neemt u dan contact met ons op.  Eén van onze vrijwilligers neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens de uitvoering van het klusje dient u zelf aanwezig te zijn.