Vrijwillige thuishulp

De vrijwillige thuishulp bestaat uit een groep betrokken vrijwilligers die - waar nodig - inwoners van Krimpen aan de Lek kortdurend helpen bij een klus of activiteit. Deze vrijwilligers bieden ondersteuning of hulp die niet geboden wordt door de professionele zorg. De coördinator van de Vrijwillige Thuishulp stemt samen met u af waarvoor en hoe lang de inzet van een vrijwilliger nodig is. Het gaat hier niet om langdurige zorg!

De vrijwilligers kunnen hulp bieden bij kortdurende of eenmalige activiteiten zoals gezelschap houden bij een zieke zodat de partner even weg kan, meegaan met iemand die naar een specialist moet, boodschappen doen als u ziek bent of herstellende van een operatie, helpen bij een bepaalde klus of samen met u ergens op af stappen. Maar ook tijdens de afwezigheid van de mantelzorger regelmatig een bezoekje brengen bij een ouder, buur of kennis. Aan de inzet van de Vrijwillige Thuishulp zijn geen kosten verbonden.

Indien u de inzet van de Vrijwillige Thuishulp wilt aanvragen, dan kunt u contact opnemen met één van de vrijwillige coördinatoren:

Meta Klein                              Marie-José de Gier
Tel.: 0180-523362                tel.: 0180-554226 (na 18.00 uur)
meta.kleijn@kpnmail.nl      degier001@kpnmail.nl

No Comments Yet.